Over ons

ALLREVO is in 2019 opgericht door Jürgen Smeets. Na ruim jaren ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerd bedrijven, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Jürgen heeft in de loop der jaren expertise gekregen in een breed scala van werkzaamheden, dit varieert van kleine klussen tot complete verbouwing/ renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen.

Tot complete aanleg of renovatie van tuin.

ALLREVO is vooral gespecialiseerd in kleine klussen, verbouwingsactiviteiten in en om het huis. Het bedrijf kenmerkt zich door heldere afspraken en het nauwkeurig uitvoeren van de werkzaamheden. Wij staan garant voor goede kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en een goed overleg voor al uw klussen in en om uw woning en bedrijfspand. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw en instanties en staan altijd voor u klaar om een op maat gemaakt advies te geven. Kortom, voor al uw klussen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd in Valkenburg a/d Geul, gelegen in het zuiden van Limburg, het werkgebied ligt grotendeels in Limburg. maar soms ook daarbuiten.

ALLREVO betaalbaar verbouwen/renoveren in en om uw woning of bedrijfspand. 
van elektra aanleg tot complete woning renovatie 

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten.

Ook voor tuinaanleg, overkapping plaatsen kunt u bij ons terecht.Wij Beschikken sinds kort ook onze eigen Sanitair-lijn
badkamers meubels, spiegels, douche en bad, toilet, verwarming, kranen, etc.
Indien u hier meer over wilt weten of een passende offerte. mail ons hierover dan sturen wij u een link voor te bestellen en ziet u ook de prijzen.
Klik hierbeneden om naar allrevo sanitair te gaan. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info